Redactiepost

Deze week op Gamer.nl: Hoe goed wordt No Man's Sky?

Wat verschijnt er deze week op Gamer.nl

Geschreven door Michel Musters op

In deze week op Gamer.nl neemt de hoofdredacteur van de website even de tijd om je te vertellen wat voor artikelen je deze week kunt verwachten. Ook worden er diverse andere gerelateerde zaken uit de doeken gedaan zodat je een beeld krijgt van hoe het er achter de schermen van één van de grootste gamesites van Nederland aan toe gaat.

Hij stond op nummer 3 in de Gamer.nl Top 100 van 2016. Sinds de eerste trailer op de VGX Awards een paar jaar geleden kijken miljoenen gamers er naar uit. Het spel belooft een eindeloze ontdekkingstocht te worden door een universum met miljoenen planeten. Maar hoe goed wordt No Man's Sky echt? Gamer.nl is eindelijk hands-on gegaan met deze langverwachte game en donderdag kun je onze eerste impressie lezen.

We hebben daarnaast een aantal toffe games doorgespeeld en komen deze week met de recensies. Zo laten we weten of na al die jaren The Legend of Zelda: Twilight Princess nog steeds een goede Zelda-game is. Het spel krijgt namelijk een HD-port voor de Wii U. Ook zijn we aan de slag gegaan met Superhot, een beetje de digitale versie van Annemaria koekoek, maar dan met geweren. 

We hadden het vorige week al beloofd, maar deze week  gaan we echt los met content rondom e-sports. We proberen niet te veel stil te staan bij de basisprincipes, maar duiken meteen in tips voor het spelen van Dota 2, en komen ook met een agenda van de meest belangrijke events van de komende tijd.

Veel game- en leesplezier deze week!

Dit artikel delen:

Lees meer

Horrorgame Neverending Nightmares komt naar PS4 en Vita Nieuwe Shenmue 3-screenshots getoond door Yu Suzuki
1

Reacties op: Deze week op Gamer.nl: Hoe goed wordt No Man's Sky?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • casualkiller

    • 29 februari 2016 12:43
    Ben heel benieuwd naar de No Man's Sky impressie!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.