Wat dat zijn? We willen niet het achterste van onze tong laten zien, maar we kunnen alvast beloven dat er een impressie van Assassin's Creed voor vanavond 18:00 in de planning staat, een MMO Update in de pijplijn zit die over Guild Wars 2 gaat en een verslag verschijnt van een aantal bijzondere games die nu op het Utrechtste Neude zijn te bekijken. Daarnaast staan er nog een aantal recensies op het programma: Tiger Woods PGA Tour 13, Yesterday, Kid Icarus en Jurassic Park (door de redactie liefkozend omgedoopt tot Jurassica Parker). En zoals vorige week al aangegeven; Ninja Gaiden 3 was een groot vraagteken en is nog niet binnengekomen. Deze week gaan we er weer eens achteraan.

Wat staat er nog meer op de planning deze week? eSport natuurlijk! Deze keer zijn we in gesprek gegaan met Chris 'Sneakymonster' Esser, aanvoerder van het LowLandLions League of Legends-team om een betere indruk van de organisatie, het spel, maar ook zijn leven te krijgen. In de toekomst gaan we steeds dieper duiken in de Benelux e-sportscene. 

En als laatste dan nog iets waar jullie als bezoeker weinig aan hebben, maar misschien ook wel eens leuk is om te melden. Aan het eind van de week duiken een aantal redacteurs naar verschillende plekken in de wereld om van alles en nog wat te doen. Onze gewaardeerde stagiair Thomas blijft dicht bij huis en gaat in Utrecht kijken hoe de animatie- en gamewereld steeds meer met elkaar (moeten gaan) vergroeien. Ron, onze shooterexpert shootexpert vliegt naar *embargo* om daar te kijken of *embargo*, terwijl Marcel vliegtuigt naar *embargo* om *embargo* te spelen. Maar over deze wilde avonturen hoor je waarschijnlijk volgende week veel meer!