Deze week verschijnen er een aantal gigantische games. Nadat we vorige week al Assassin's Creed: Unity en Halo: The Master Chief Collection bespraken en uitgebreid keken naar World of Warcraft: Warlords of Draenor (de recensie volgt binnenkort), zit deze week ook weer propvol. En als we gigantische games zeggen, dan bedoelen we dat ook letterlijk.

Dragon Age: Inquisition en Far Cry 4 komen deze week uit. Hoewel het reviewembargo voor beide titels als is gepasseerd, zijn dit dusdanig uitgebreide titels dat we onze tijd hebben genomen zoveel mogelijk in de games te ontdekken. Dat levert natuurlijk weloverwogen recensies op. Met een slag om de arm kun je de eindoordelen van deze games aanstaande dinsdag lezen. Far Cry 4 hebben we afgelopen weekend overigens ook live gespeeld. Bekijk het hier als je het niet erg vindt om de eerste paar uur van de game te zien.

Grand Theft Auto 5

De grootste klapper is misschien wel Grand Theft Auto 5 voor PlayStation 4 en Xbox One. Ook zo'n grote titel, waar redacteur Joe van Burik zijn complete weekend voor heeft opgeofferd. De recensie verschijnt vandaag om 12:00 uur 's middags, waarna we meteen de livestream aangooien om jullie een voorproefje te geven voordat de game dinsdag uitkomt. Volg ons alvast op Twitch, dan krijg je een e-mail zodra we live gaan.

Verder doen we ons best om de overdaad aan andere games te bespreken. Deze week volgt dan eindelijk de recensie van PES 2015, hopen we dat we WWE 2K15 op tijd binnen krijgen om er een recensie over te schrijven en ook de iets minder gehypte titels als Never Alone en Escape Dead Island liggen nog op stapel. Het najaar is zonder twijfel de drukste tijd van het jaar voor ons, maar we genieten er met volle teugen van. We hopen ook dat jullie het fijn vinden dat we tegenwoordig vaker de livestream aangooien - we zien het als een extra service naar jullie toe om meer informatie over games te geven en jullie ook een voorproefje te geven van titels die jullie binnenkort kunnen spelen.

We willen je daarnaast vragen vrijdag 5 december vrij te houden in je agenda. Traditiegetrouw hebben we dan weer een Sinterklaasactie waarbij we veel mooie games weggeven, maar dit jaar pakken we het iets anders aan. Meer details volgen nog. Tenslotte zijn we ook druk in de weer om de altijd populaire Top 100 van 2015 voor te bereiden. De laatste vijf dagen van het jaar kun je op Gamer.nl weer terecht om de honderd meest veelbelovende titels van volgend jaar te bekijken. Want vooruit kijken is minstens zo leuk als de games spelen die nu in de winkels liggen!