Redactiepost

Deze week op Gamer.nl: Gears, Mafia en PS VR

Wat staat er deze week allemaal op de website?

Geschreven door Michel Musters op

In deze week op Gamer.nl neemt de hoofdredacteur van de website even de tijd om je te vertellen wat voor artikelen je deze week kunt verwachten. Ook worden er diverse andere gerelateerde zaken uit de doeken gedaan zodat je een beeld krijgt van hoe het er achter de schermen van één van de grootste gamesites van Nederland aan toe gaat.

Heerlijk zeg, dat het najaar inmiddels in volle gang is. We hebben al toppers als Fifa 17, PES 2017, Deus Ex: Mankind Divided en de Destiny-uitbreiding Rise of Iron mogen ontvangen, maar er komt natuurlijk nog veel meer uit. Dat is wel te merken aan wat voor artikelen er deze week op Gamer.nl verschijnen!

Sinds eind vorige week is Mafia 3 bijvoorbeeld uit, maar we horen gemengde signalen van gamers die al aan de slag zijn. Wij hebben de game ook pas sinds de release, maar verwacht morgen of woensdag de recensie zodat je er achter komt hoe de vork nu echt in de steel zit.

Vanaf morgen is ook Gears of War 4 officieel verkrijgbaar (de speciale editie die sinds eind vorige week te koop staat niet meegerekend). We mochten vorige week al live met de recensie, maar hebben expres dit weekend nog meegepakt om zeker te weten of de publieke servers ook naar behoren werken. Wel zo belangrijk bij een game als Gears! Verwacht morgen de recensie.

En dan natuurlijk die andere grote release deze week, de PlayStation VR. Pc-gamers mogen al sinds deze lente proeven van virtual reality dankzij de HTC Vive en Oculus Rift. Consolegamers (met een PlayStation 4) kunnen dat vanaf donderdag met de PS VR. We hebben de headset sinds vorige week binnen en komen deze week dan ook met een oordeel.

Ook recenseren we vanaf deze week de belangrijkste PS VR-titels. Reken deze en volgende weken sowieso op recensies van Battlezone, de vr-ervaring van Until Dawn, Driveclub VR en RIGS. Tot die tijd kun je in dit overzicht alles te weten komen over de PS VR, en lees je hier enkele misverstanden over virtual reality die we de wereld uit helpen.

Welke najaarstoppers speel jij al? En welke staan zeker nog op je wanted-lijstje? Laat het ons weten!

Dit artikel delen:

Lees meer

Payday 2 krijgt customisation-opties Gerucht: 'NX krijgt Mario op lancering, 299 dollar voor console'
0

Reacties op: Deze week op Gamer.nl: Gears, Mafia en PS VR

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.