Redactiepost

Deze week op Gamer.nl: Gamescom 2016

Wat verschijnt er deze week op de site?

Geschreven door Michel Musters op

In deze week op Gamer.nl neemt de hoofdredacteur van de website even de tijd om je te vertellen wat voor artikelen je deze week kunt verwachten. Ook worden er diverse andere gerelateerde zaken uit de doeken gedaan zodat je een beeld krijgt van hoe het er achter de schermen van één van de grootste gamesites van Nederland aan toe gaat.

Je hebt misschien gemerkt dat we de afgelopen weken geen 'Deze week op Gamer.nl' op de website hadden staan. Dat had een reden (of het een goede reden is laten we maar even in het midden): ondergetekende was aan het genieten van een welverdiende vakantie. Waarbij er gelukkig ook nog tijd was om aan de slag te gaan met No Man's Sky. Ik ben in ieder geval blij dat ik die game niet hoef te recenseren, want ik zou werkelijk niet weten hoe ik dat voor elkaar zou krijgen. De Gamer.nl-redacteur in kwestie die er mee bezig is gelukkig wel, dus later deze week lees je ons eindoordeel.

Verder hebben we onder andere een uitgebreide preview van We Happy Few en zetten we onze zomerrubrieken door (waaronder een recensie van een eerder gemiste game, de tien beste Xbox-games en een terugblik naar de beste games van 2015), maar laten we eerlijk zijn, we zijn deze week vooral bezig met Gamescom!

Vanaf woensdag gaat in Keulen, Duitsland de grootste gamebeurs ter wereld namelijk weer van start. Dan is namelijk de persdag, waarna de beurs voor iedereen opengaat. Ook Gamer.nl reist morgen richting het oosten om verslag te doen van de beurs, al vragen we ons wel af in hoeverre we nog spectaculaire nieuwe aankondigingen kunnen verwachten, aangezien Microsoft en Sony geen persconferenties houden. We zitten in ieder geval wel vol met afspraken voor games die later dit jaar (of volgend jaar) uitkomen, dus qua interessante previews komt het sowieso wel goed.

Maar het leuke aan Gamescom (in vergelijking met E3) is natuurlijk dat je hier gewoon zelf ook naar binnen kan om de nieuwste games te spelen. Gaan jullie later deze week of in het weekend ook? Laat het ons weten!

Dit artikel delen:

Lees meer

No Man's Sky uitgeplozen door data miners Spotify lanceert kanaal speciaal voor gamemuziek
4

Reacties op: Deze week op Gamer.nl: Gamescom 2016

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  TheRussian

  • 15 augustus 2016 12:03
  Ah ja de gamescom AKA de Duitse zweetfeest.

  **natuurlijk dat je hier gewoon zelf ook naar binnen kan om de nieuwste games te spelen**

  Na tig uur in de rij te hebben gestaan.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  MichelMusters

  • 15 augustus 2016 12:42
  @TheRussian Dat is helaas wel het geval ja. Voor de pers is er gelukkig wel een persdag en is er een gedeelte speciaal voor de pers. Niet dat ik het alle bezoekers niet gun, maar dan kunnen wij in ieder geval impressies eruit pompen!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Garia666

  • 15 augustus 2016 12:52
  wie weet wat nieuws van de NX? we gaan het zien. Ben ook erg benieuwd naar de Star Citizen presentatie. De laatste beta build is daar ook te spelen.. 2.6 volgens mij

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Daeda

  • 15 augustus 2016 13:10
  @Garia666 Geruchten wijzen naar een NX reveal op of rondom TGS. Nintendo is wel aanwezig op de Gamescom maar verwacht weinig nieuws. Doorgaans demoen ze in Duitsland de E3 demos.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.