In de wekelijkse column bespreken de gamejournalisten de nieuwste games en reageren ze op interessante gebeurtenissen binnen de game-industrie. Dankzij hun expertise en rol als redacteur bij het tijdschrift of website waar zij voor werken, komen vier heel verschillende visies aan bod. Morgen bijt Jan Meijroos de spits af.

Deze week is er echter nog veel meer content. Een belangrijke is de recensie van Rage, die later deze week online verschijnt. We zijn benieuwd of id Software het nog in zich heeft om weer een revolutionaire shooter af te leveren. Verder recenseren we na de uitgebreide impressie van de singleplayer deze week ook FIFA 12. En wat te denken van Dark Souls?

Vooruitblikken hebben we ook: zo testen we of Ratchet & Clank All 4 One nog net zo leuk is als de vorige titels in de serie. Ook hebben een uitgebreide speelsessie gehad met Kingdoms of Amalur: Reckoning, een nieuwe RPG van EA die er veelbelovend uitziet. En als we het dan toch over epische avonturen hebben: we zijn ook uitgebreid aan de slag gegaan met The Legend of Zelda: Skyward Sword.

In ons wekelijkse e-sports artikel vandaag hebben we een uitgebreid interview met Geoff "iNcontroL" Robinson over de "donkere kant" van de e-sport; het mentale aspect van de professionele sport, hoe hij omgaat met tegenslagen en hoe hij gemotiveerd en gepassioneerd blijft. In de MLG Weekly die je later vandaag kunt bekijken komen de highlights van de Gears of War 3 launch party voorbij en is er een top 10 aan StarCraft II-momenten van MLG Raleigh 2011 te zien. Kortom: weer genoeg te doen op Gamer.nl deze week.