Nu de gamereleases in een rap tempo afnemen, hebben we ook steeds minder recensies voor jullie in petto. Die van Super Smash Bros. komt nog één dezer dagen en ook Company of Heroes 2: Ardennes Assault en WWE 2K15 worden nog op de pijnbank gelegd, maar verder is het aardig aan het opdrogen. Dat is op zich niet erg, want het geeft ons de mogelijkheid andere content aan jullie te leveren. Zo kijken we deze week naar hoe de Wii U het na twee jaar doet, net zoals dat we afgelopen weekend het eerste jaar van de PlayStation 4 bespraken.

Favoriete games

Ondertussen zijn we druk met het samenstellen van de Top 100 van 2015, maar proberen we onderling ook te beslissen wat de 25 beste games van dit jaar zijn. Ieder redactielid heeft daarnaast ook zijn persoonlijke favoriet, en daarom kijken we deze maand elke dag naar een favoriete game van een Gamer.nl-redacteur. Dat levert in sommige gevallen behoorlijk verrassende titels op die nu aan het einde van het jaar eens extra in de spotlights worden gezet.

Sinterklaasactie

Zoals jullie gewend zijn van Gamer.nl, hebben we aanstaande vrijdag, op 5 december, weer een speciale Sinterklaasactie. Deze pakken we dit jaar iets anders aan dan je gewend bent. We gaan heel de dag livestreamen samen met de redacties van InsideGamer en Power Unlimited, aangezien we toch met z'n allen op één kantoor zitten. We maken er een feestje van en hebben omdat we de actie samen houden lekker veel prijzen om weg te geven. Zorg dus vooral dat je vrijdag naar Gamer.nl gaat, dat levert je wellicht toffe games of goodies op.

Video Game Awards en PlayStation Experience

En dan hebben we nog een spectaculair weekend voor de boeg. Vrijdagnacht zijn namelijk de Video Game Awards, waarop allerlei nieuwe games en trailers getoond gaan worden. Gamer.nl volgt de awards en doet natuurlijk verslag van al het nieuws dat er vandaan komt. Daarnaast is dit weekend de PlayStation Experience in Las Vegas. Gamer.nl is fysiek aanwezig op deze beurs en speelt daar de nieuwste PlayStation 4-games. Veel van deze content kun je ook in het aankomende weekend verwachten. Het loont dus zeker om ook dit weekend de website te checken!