Toch vertrekken we niet naar een zonnige vakantiebestemming om daar lekker te luieren. We starten de Gamer.nl zomermodus. Wat houdt dit in? Elke werkdag verschijnt er een andere rubriek, zes weken lang. Dus je krijgt de komende zes weken vijf verschillende rubrieken voor je kiezen. Van kleine interviews met Nederlandse ontwikkelaars tot odes aan games die we erbij de redactie elke zomer weer bij pakken: dit is het ideale moment om tijd te geven aan verhalen waar we normaal geen tijd of ruimte voor hebben om te vertellen.

Dat wil niet zeggen dat je niet gebruikelijke reviews en previews van ons kunt verwachten. Maar aangezien het aanbod wat schaarser is, behandelen we vooral veel onbekendere games die zeker ook de moeite waard kunnen zijn. Zo recenseren we deze week onder andere de vage Nederlandse ‘racegame’ Proun en de supersnelle puzzel-RPG Half-Minute Hero: Super Mega Neo Climax. Of wat te denken van een tripje waar we de nieuwe FIFA wederom uitgebreid spelen en we volgende week in tekst en video verslag van doen?

Kortom: we hopen je ondanks het lekkere (buitenlandse) weer en de stilte binnen de game-industrie ruimschoots te vermaken. Zo is het toch nog de moeite waard om Gamer.nl te bezoeken als je met je laptop of smartphone aan de kust van Spanje zit. Want gamer blijf je natuurlijk het hele jaar door, daar neem je geen vakantie van.