Redactiepost

Deze week op Gamer.nl: De zomer kan beginnen

Wat valt er deze week op Gamer.nl te lezen?

Geschreven door Michel Musters op

In deze week op Gamer.nl neemt de hoofdredacteur van de website even de tijd om je te vertellen wat voor artikelen je deze week kunt verwachten. Ook worden er diverse andere gerelateerde zaken uit de doeken gedaan zodat je een beeld krijgt van hoe het er achter de schermen van één van de grootste gamesites van Nederland aan toe gaat.

Het is inmiddels officieel gezien zomer, al begrijpen we het dat je het was vergeten als je naar buiten kijkt vanuit je huis, kantoor of klas in Nederland. Als gamers kunnen we slecht weer gelukkig relatief goed relativeren: regen betekent binnen een game opstarten, en er is nog genoeg om in te halen na een druk voorjaar qua releases!

De gamepers heeft het ook minder druk met recenseren in de zomer, aangezien alle toppers over het algemeen in het voor- en najaar verschijnen. Wel hebben we deze week nog recensies van onder andere Lego Star Wars: The Force Awakens, BoxBoxBoy en The Technomancer en werken we achter de schermen nog aan recensies van onder andere de nieuwe Star Ocean en de nieuwe Sherlock Holmes voor de komende weken.

Maar buiten enkele recensies zijn we aangewezen op onze eigen creatieve hersenspinsels in de zomer. We willen jullie immers wel elke dag blijven vermaken met toffe artikelen. Stiekem is de zomer daardoor misschien nog wel leuker dan alle andere maanden op Gamer.nl, omdat artikelen met originele insteek nog meer de ruimte krijgen te floreren. 

Deze artikelen komen deze week al langzaam op gang. Zo plaatsen we vanmiddag alvast een round-up van de games die wat ons betreft de meeste kans maken om eind dit jaar in onze 'Top 25 beste games van 2016' te geraken. Ook updaten we deze week de toplijstjes van de huidige generatie consoles. Zo weet je als je een nieuwe console koopt precies welke tien games je niet mag missen. 

De komende weken gaan we echter nog veel meer zomerse content brengen. Zo blikken we vanaf volgende week terug naar onze 'Top 25'-lijstjes die we aan het einde van het jaar hebben geplaatst sinds 2010. Staan we nog steeds achter die titels? Ook gaan we terugblikken en de beste games van oude consoles zoals de PlayStation 2, Dreamcast, SNES en Xbox 360 behandelen. 

Nog meer zomerse content waar we aan werken? Natuurlijk! Er komen in juli en augustus nieuwe delen van de rubrieken 'Online Spooksteden', waarin we kijken of bepaalde multiplayergames nog wel zo leuk zijn online en 'Genremakers', waarin we een blik werpen op ontwikkelaars die eigenlijk een heel genre op zich hebben gemaakt. We geven onze eigen fouten toe door enkele titels die we eerder dit jaar hebben gemist alsnog van een recensie te voorzien (jaja, ein-de-lijk mag je die recensie van Hyper Light Drifter verwachten) en laten onze redacteuren vertellen over de allereerste keer dat ze iets hebben 'ervaren' in games. De allereerste keer met een vr-headset op bijvoorbeeld.

Oh, en we werken daarnaast aan nog meer artikelen. Het mag dan wel zomer zijn en je gaat er misschien een paar weekjes tussenuit, maar we willen dat het altijd de moeite waard is om elke dag even Gamer.nl te checken, of je nu in Nederland hard doorzwoegt of op een tropisch strand aan het bruinbakken bent.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe details Battlefield 1 gelekt GT Sport-maker legt uit hoe men echte motorsportlicentie krijgt
0

Reacties op: Deze week op Gamer.nl: De zomer kan beginnen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.