Redactiepost

Deze week op Gamer.nl: De week van The Division

Dit verschijnt er deze week op de site

Geschreven door Michel Musters op

In deze week op Gamer.nl neemt de hoofdredacteur van de website even de tijd om je te vertellen wat voor artikelen je deze week kunt verwachten. Ook worden er diverse andere gerelateerde zaken uit de doeken gedaan zodat je een beeld krijgt van hoe het er achter de schermen van één van de grootste gamesites van Nederland aan toe gaat.

Je hebt gamereleases en je hebt Gamereleases. Tom Clancy's The Division, dat vanaf morgen verkrijgbaar is op pc, Xbox One en PlayStation 4, is een belangrijke. Toen het spel een paar jaar geleden op Ubisoft's E3-persconferentie werd aangekondigd, gooide het hoge ogen door het concept: een virus dat New York teistert, een stad dat in rep en roer is en jij als onderdeel van een speciaal team dat orde moet scheppen.

Inmiddels weten we natuurlijk al veel meer over de game, waaronder de grote nadruk op de online modus, waardoor The Division vooral Ubisoft's Destiny lijkt te worden. En dat kan prima uitpakken. We zouden jullie graag zo snel mogelijk vertellen hoe het met de kwaliteit van The Division zit, maar met een dikke kanttekening. De servers gaan vandaag namelijk pas live voor iedereen, dus ook voor de wereldwijde pers. Dat betekent dat we vanaf nu pas deze gigantische game kunnen spelen en natuurlijk nooit op tijd de recensie af hebben voor de release morgen.

Sowieso moet je met dit type spel niet de eerste met een recensie willen zijn. Online speelt een grote rol, en net zoals met bijvoorbeeld mmo's moet je dit soort games een tijd hebben gespeeld om goed door te hebben hoe leuk hij echt is en, net zo belangrijk, hoe goed het allemaal werkt. We komen deze week dus nog niet met de recensie, al hebben we wel een review in progress en gaan we ook proberen een livestream uit te zenden.

Voor bezoekers van Gamer.nl die niets met The Division hebben, is er nog genoeg andere content. Zo recenseren we onder andere Truck Simulator, praten we uitgebreid met de ontwikkelaars achter No Man's Sky en Paragon en gaat redacteur Bastiaan Vroegop proberen alle Pokémon ooit te vangen. Alle. Pokémon. Ooit. Ga er maar aan zitten. Hij gaat jullie vanaf deze week op de hoogte houden van deze duizelingwekkende missie. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Pokémon-fan creëert Ash’s kamer in Unreal Engine 4 The Division bevat minstens 26 missies
2

Reacties op: Deze week op Gamer.nl: De week van The Division

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • incarnatus

  • 7 maart 2016 13:12
  Alle Pokemon?? wauw. Doet hij dit dan in verschillende Nintendo games of bestaat er inmiddels een Pokemon game met alle Pokemons tot nu toe?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • MichelMusters

  • 7 maart 2016 13:16
  @incarnatus Verschillende games volgens mij :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.