Het einde van het jaar komt er aan, en dat betekent dat het bijna tijd is voor het leukste lijstje van het jaar (naar onze bescheiden mening). De Top 100 verschijnt altijd op de laatste vijf dagen van het jaar en start dan ook aankomende zaterdag. In vijf dagen tijd tellen we af naar de meest veelbelovende game van volgend jaar, zowel in tekst als videovorm.

Dat betekent dat je een hoop games waar je naar uitkijkt kunt verwachten, maar ook veel nieuwe titels leert kennen. Grote namen en indietitels staan in deze lijst zij aan zij. Zorg dus dat je vanaf zaterdag 27 december elke dag op Gamer.nl kijkt voor de Top 100!

Het einde van het jaar is natuurlijk ook een tijd van terugblikken. Daarom behandelen we in een groot artikel ook de 25 beste games van dit jaar, gekozen door de gehele redactie. Hoewel deze maand veel persoonlijke favorieten de revu passeerden, is deze lijst van 25 games een stuk gebalanceerder.

Tot slot gaan we ook gewoon door met games recenseren en previewen. Zo hebben we deze week previews van Saints Row: Gat Out of Hell en Total War Arena, en geven we een waardeoordeel aan spellen als Lara Croft and the Temple of Osiris, Elite: Dangerous en Hatoful Boyfriend.

Maak tussen het kerstdiner en het afsteken van vuurwerk dus zeker even tijd om Gamer.nl te bezoeken, dan maken wij de tijd om met jullie het nieuwe gamejaar in te luiden. Fijne feestdagen alvast!