Vanaf morgen start de Top 100. Vijf dagen lang verschijnt er een lijst met games en een bijbehorende video, waarin we aftellen van 100 naar 1. Morgen geven we het startsein met de nummers 100 tot en met 71 en we eindigen op oudjaar met de nummers 10 tot en met 1. We mogen dit jaar dan wel genoeg lekkers hebben gespeeld (zie de 25 beste games volgens Gamer.nl), maar als gamers kijken wij stiekem natuurlijk het liefst vooruit! Mis de artikelen en video’s dan ook niet. Morgen dus, elke dag tot en met oudjaar. Overigens lichten we een aantal belangrijke games uit de lijst er ook nog uit via aparte previews en interviews.

Sinds gisteren zijn we ook begonnen aan ons Prijzenfeest. Elke dag geeft een andere uitgever één of meer mooie producten weg, van games tot hardware en goodies. Terwijl je de Top 100 druk aan het lezen en bekijken bent, maak je dus nog kans op een mooie prijs ook. Doe elke dag mee om je winkansen te verspreiden!

Hopelijk vind je het goed dat we het kort houden, we willen namelijk zorgen dat die Top 100 helemaal klaar staat voor jullie kijk- en leesplezier. En als het even kan ook nog een heerlijke kerststol naar binnen werken, en misschien ook nog de fantasierijke werelden van Hyrule en Skyrim verkennen… Fijne tweede kerstdag nog!