Redactiepost

Deze week op Gamer.nl: De laatste E3-previews

Wat kun je deze week op de website verwachten?

Geschreven door Michel Musters op

In deze week op Gamer.nl neemt de hoofdredacteur van de website even de tijd om je te vertellen wat voor artikelen je deze week kunt verwachten. Ook worden er diverse andere gerelateerde zaken uit de doeken gedaan zodat je een beeld krijgt van hoe het er achter de schermen van één van de grootste gamesites van Nederland aan toe gaat.

De laatste E3-previews komen deze week online. Tijdens en na de E3 hebben we al tientallen games van een artikel voorzien en daar gaan we nog even mee door tot we alle belangrijke titels hebben behandeld. Verwacht deze week previews van onder andere God of War, Tacoma, Farpoint en Steep. Ook hebben we nog interviews rondom Quake Champions en de nieuwe Nier in de planning.

Mocht je nog een handig overzicht zoeken van alle aankondigingen en Gamer.nl-previews van E3, dan hebben we nog altijd een handig overzicht voor je.

Verder is ook de zomer aangebroken in gamesland, wat betekent dat er niet zoveel games meer uitkomen. We hebben deze week nog recensies van Trials of the Blood Dragon, Inside (van de makers van Limbo) en de remaster van Odin Sphere, maar daarna droogt het ver op.

Gelukkig werken we achter de schermen ook aan leuke zomercontent voor de komende maanden. Zo heb je nog wat te lezen terwijl je je backlog wegwerkt en hopelijk hier en daar de zon meepakt!

Dit artikel delen:

Lees meer

Halo Wars 2 krijgt tweede bèta met nieuwe modus Street Fighter 5-dlc vertraagd naar juli, bevat Balrog en Ibuki
0

Reacties op: Deze week op Gamer.nl: De laatste E3-previews

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.