Redactiepost

Deze week op Gamer.nl: de diepte in

Met PlayStation en The Witcher 3: Wild Hunt

Geschreven door Michel Musters op
In deze week op Gamer.nl neemt de hoofdredacteur van de website even de tijd om je te vertellen wat voor artikelen je deze week kunt verwachten. Ook worden er diverse andere gerelateerde zaken uit de doeken gedaan zodat je een beeld krijgt van hoe het er achter de schermen van één van de grootste gamesites van Nederland aan toe gaat.

Sommige artikelen kosten wat tijd voordat ze geperfectioneerd zijn. Vooral grotere verhalen die meer de diepte in gaan over een bepaald onderwerp, laten wel eens op zich wachten. Het liefst gooien we Gamer.nl dagelijks vol met uitgebreide achtergrondverhalen, maar in de praktijk zit er tussen het moment dat we een goed idee hebben en het moment dat we alles hebben uitgewerkt wel een aantal weken, zo niet maanden, wachttijd. Maar dan heb je ook wat.

Deze week hebben we een tweeluik over The Witcher 3: Wild Hunt. We gingen in gesprek met diverse werknemers van CD Projekt Red en ze doen uit de doeken hoe de ontwikkeling van deze geprezen rpg verliep. Veel over de dlc wilden ze nog niet kwijt, maar dat is ook niet het doel van de twee artikelen. In plaats daarvan proberen we een beeld te schetsen van hoe CD Projekt Red er voor heeft gezorgd dat The Witcher 3 zo'n aangename beleving biedt.

Overigens blijft het daar niet bij qua diepere verhalen, want morgen is het precies twintig jaar geleden dat de eerste PlayStation-console in Nederland lanceerde. Dat heugelijke feit vieren we met een uitgebreide trip down memory lane, een artikel die de succesverhalen en falende momenten van twintig jaar PlayStation bekijkt. Daarnaast zijn we op bezoek geweest bij Ghost Games, de studio die werkt aan de nieuwe Need for Speed. Hoe gaat het er aan toe bij deze relatief jonge ontwikkelaar?

Hoewel we het druk genoeg hebben met dergelijke achtergrondverhalen, kun je natuurlijk ook weer de gebruikelijke (p)reviews verwachten. Een hands-on sessie met Halo 5: Guardians is vanochtend al online verschenen, maar natuurlijk geven we ook ons oordeel over twee van de belangrijkste sportgames van het jaar, Fifa 16 en NBA 2K16. We zijn bezig met World of Warships en geven onze eerste indruk van de uiteindelijke versie voordat we met de recensie aan de slag gaan. Kleinere maar daarom niet minder interessante titels als The Book of Unwritten Tales 2 en Dropsy komen aan bod. En we streamen morgen heel de middag Civilization: Beyond Earth - Rising Tide. Genoeg te lezen en kijken op Gamer.nl deze week dus.

En dan nog iets anders, iets waar we behoorlijk trots op zijn. Achter de schermen werken we er hard aan om gamepagina's op de vernieuwde Gamer.nl terug te krijgen, zodat je in één oogopslag alle informatie over een specifieke game terug kunt vinden. We zijn blij om aan te kunnen kondigen dat we straks op de gamepagina ook informatie hebben van Budgetgaming.nl. Dit is in Nederland de beste prijsvergelijker omdat de community daar er voor zorgt dat er constant de laagste prijzen voor games wordt weergegeven. Op deze manier weet je straks dus ook via Gamer.nl hoe je het goedkoopst uit bent. Het is één van de stappen die we willen zetten om een zo compleet mogelijk arsenaal aan gamegerelateerde informatie aan te kunnen bieden.

Game ze deze week!

Dit artikel delen:

Lees meer

Geen exclusieve dlc voor Fallout 4 Halo 5-reclame schildert gitzwarte toekomst voor Master Chief
0

Reacties op: Deze week op Gamer.nl: de diepte in

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.