Redactiepost

Deze week op Gamer.nl: Aftellen in de Top 100 van 2016

Spetterend het nieuwe jaar inluiden

Geschreven door Michel Musters op

In deze week op Gamer.nl neemt de hoofdredacteur van de website even de tijd om je te vertellen wat voor artikelen je deze week kunt verwachten. Ook worden er diverse andere gerelateerde zaken uit de doeken gedaan zodat je een beeld krijgt van hoe het er achter de schermen van één van de grootste gamesites van Nederland aan toe gaat.

Zo in de laatste week van het jaar knopen we nog wat losse eindjes aan elkaar. We gaan nog even door met de uitgebreide nieuwsanalyses van het belangrijkste nieuws van dit jaar - deze week komen onder andere de situatie tussen Hideo Kojima en Konami en de pc-versie van Batman: Arkham Knight aan bod - en bespreken nog een aantal games die we gemist hebben, waaronder Undertale en Planetbase.

Maar laten we eerlijk zijn: deze week staat vooral in het teken van de Top 100 van 2016. De laatste vijf dagen van het jaar behandelen we de honderd meest veelbelovende games van het komend jaar volgens de Gamer.nl-redactie en dat doen we in tekst- en videovorm.

Gisteren gaven we het startschot voor de Top 100, waarin we nummers 100 tot en met 71 behandelden. Daar zaten al een aantal zeer interessante titels onder, dus check het meteen even zodat je op de hoogte bent en klaar bent voor de rest van de lijst. Begin deze middag gaan we namelijk door met nummers 70 tot en met 41.

Verder verwachten we niet al teveel nieuws of opmerkelijke zaken deze week - zoals in zoveel takken van de maatschappij houdt de game-industrie zich in de laatste week van het jaar relatief rustig. Mocht er toch iets interessants gebeuren, dan kun je er natuurlijk op rekenen dat het op Gamer.nl te lezen valt. Sowieso is het met de Top 100 essentieel om elke dag even een bezoekje te brengen tussen het vakantie houden, gamen en het oliebollen bakken! 

Geniet van de laatste week van 2015!

Dit artikel delen:

Lees meer

Playstation Network had problemen met nieuwe accounts De definitieve top 3 van 2015 - Gamer.nl Podcast 45
0

Reacties op: Deze week op Gamer.nl: Aftellen in de Top 100 van 2016

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.