Redactiepost
The Last Guardian

Deze week op Gamer.nl

Recensies van The Last Guardian en Final Fantasy 15

Geschreven door David Kers op
In deze week op Gamer.nl neemt de interim hoofdredacteur van de website even de tijd om je te vertellen wat voor artikelen je deze week kunt verwachten. Ook worden er diverse andere gerelateerde zaken uit de doeken gedaan zodat je een beeld krijgt van hoe het er achter de schermen van één van de grootste gamesites van Nederland aan toe gaat.

Alle grote gamereleases van dit jaar liggen inmiddels achter ons. Afgelopen week kregen we twee maal een blik op de nabije toekomst en dan begint het ook bij ons een beetje te kriebelen. Onder ander omdat we zelf druk bezig zijn met het voorbereiden van De Top 100 van 2017 die we elk jaar met de kerst publiceren.

Tijdens The Game Awards kregen we nieuwe beelden te zien van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Prey en Kojima’s Death Stranding. Zaterdag liet Sony ons zien wat we op de PlayStation kunnen verwachten. Met The Last of Us Part 2, Uncharted: The Lost Legacy en Marvel vs. Capcom Infinite stellen we ons zeker tevreden.

Vanaf woensdag is ook het langverwachte The Last Guardian verkrijgbaar op de PlayStation 4. Vanmiddag verschijnt daarvan de recensie. Het lijkt een uitzondering te worden, maar we kunnen eindelijk weer eens een recensie publiceren voordat de game uit is. Dat lot treft wel Final Fantasy 15, die we pas op de release konden spelen. Morgen is het zover, na tien jaar wachten verschijnt de recensie. We hebben nog meer recensie deze week. Zo vellen we een oordeel over de extreme sportsgame Steep en kijken we wat Capcom van Dead Rising 4 heeft gebrouwen.

Vorige week zijn we ook begonnen met de artikelenreeks: Favorieten van de redactie. Traditiegetrouw geven we het woord aan onze redactie die hun favoriete games van het jaar bespreken. Afgelopen week passeerden The Witness en Uncharted 4 al de revue. Deze week staan er enkele verrassende titels op het programma!

Dit artikel delen:

Lees meer

Vijftien minuten gameplay van Shantae: Half-Genie Hero Nieuwe beelden Crash Bandicoot N Sane Trilogy
4

Reacties op: Deze week op Gamer.nl

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  loki82

  • 5 december 2016 10:46
  Beniewd naar de reviews van Last guardian en FFXV, laatste heb ik dit weekend uitgespeeld en vind het ondanks wat schoonheidsfoutjes een topgame.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Mrhotshot85

  • 5 december 2016 11:02
  @loki82 Als je FFXV binnen die tijd al hebt uitgespeeld dan heb je een hele hoop gemist. Ik ben sinds release bezig, ben bij chapter 3 en ben level 58. Ik vermaak me echt ten top! In mijn beleving, vergeleken met cijfers van andere games hier, is deze een dikke 10 waard. De gameplay, de open wereld, de graphics(render distance :o), het verhaal, de hoeveelheid content… alles is echt geweldig!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  loki82

  • 5 december 2016 11:14
  @Mrhotshot85 ik heb hem de zaterdag voor release al gehad, level 74 en nu nog met postgame dingen bezig. de punten welke beter zouden kunnen zitten ook in de latere delen maar dat zijn kleine dingen. voor mij is het de beste game van het jaar.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  BojackMossad

  • 5 december 2016 15:12
  The Last Guardian in gaten houden. Ik verwacht een 7 a 8 en dat zal al snel als een teleurstelling worden uitgelegd. Beelden hebben me ook nog niet echt overtuigd.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.