Het is deze maand International Guitar Month. De serie zelf ligt op zijn gat, maar we kijken begin deze week hoe het is om na een flinke tijd weer eens zo'n plastic gitaar van Guitar Hero in de hand te hebben en ermee te gamen. Verder zetten we vandaag nog even de beste 1 april-grappen binnen de gameswereld op een rijtje. 

De komende dagen gaan we ook los met twee previews van grote games die dit najaar uitkomen. Welke dat zijn, zie je snel genoeg. De eerste verschijnt halverwege de dinsdagmiddag. Verder kijken we in het licht van de DLC-praktijken van uitgevers de afgelopen maanden hoe deze nieuwe vorm van extra content zich verhoudt tot de meer klassieke vorm, een heuse uitbreiding voor het spel die soms zelfs in de winkels komt te liggen. Is het nu echt zo dat we door de jaren heen steeds minder waar voor ons geld zijn gaan krijgen, of valt het best mee?

Qua recensies is het tamelijk rustig deze week. Een kleine, maar daarom niet minder interessante titel als Closure komt voorbij en we vellen ook een oordeel over Ridge Racer: Unbounded, de racer gemaakt door de FlatOut-studio. Daarnaast behandelen we de free-to-play-game Microsoft Flight.

Het einde van de week staat in het teken van Pasen. Wat we daarmee precies gaan doen, laten we nog even in het midden, maar pak je rieten mandje er alvast maar bij om kans te maken op een prijs. We kijken in ieder geval even naar de wat meer recente Easter Eggs in games. Cow Level van Diablo II kennen we nu wel.