Het is wonderlijk te merken dat een klein beetje warmte in het weekend ervoor zorgt dat iedereen met frisse moed op kantoor terug is gekeerd. Met een goed humeur en vol energie duiken we deze week onder meer op een aantal genomineerden van het Independent Game Festival. Sterker nog, de eerste tekst daarvan hebben we het afgelopen weekend al geplaatst, over het puzzelspel Lume.

Het mooie weer ten spijt, duiken we ook nog een stukje de duisternis in met Dishonored. We hebben de game onlangs mogen bekijken in Lyon en waren onder de indruk. Andere previews die op staan voor deze week: nieuwe Spec Ops-missies voor Modern Warfare 3 en Transformers: Fall of Cybertron. Genoeg knalwerk dus.

Naast een recensie FIFA Street, blikken we voor de gelegenheid terug op het zaalvoetbal uit Road to the World Cup ’98 en vegen we nog een aantal Vita-games op. De meest prominente daarvan is waarschijnlijk Unit 13.

Uiteraard sluiten we de week ook weer goed af en mag je op de zondag het derde deel in onze zoektocht naar de ultieme controller verwachten. Deze keer spreken we met een aantal ergonomie-experts over de perfecte vorm voor een controller. Kortom, genoeg te doen. En dan is er ook nog zon!