Zoals we gisteren al aangaven: De Game Developer Conference in San Francisco gaat weer van start en dit jaar belooft extra interessant te worden. 2012 wordt - ondanks alle topgames - echt een opmaat naar de nieuwe generatie spelcomputers en de eerste contouren vormen zich waarschijnlijk deze GDC al. Denk aan een nieuwe Unreal Engine of het gerucht dat Valve wellicht ook aan de slag gaat met een (spel)computer. Razendinteressante technologische ontwikkelingen dus, en ook op gamegebied mogen we wat verwachten. Een nieuwe Sim City? Meer informatie over Medal of Honor? We zijn benieuwd wat komende week nog meer in het vat heeft zitten.

Wat betekent dit concreet voor Gamer deze week? We zullen uiteraard met het nieuws zo goed mogelijke coverage te bieden aan de bezoekers en we gaan het Independent Games Festival op de voet volgen; wie weet dat het Nederlandse Radical Fishing of Fingle er wel vandoor gaat met een prijs! 

Naast de GDC en alle spannende nieuwigheden die daar bij komen kijken; doen we het ook wat 'normaler' deze week met recensies van onder meer Street Fighter X Tekken, Mario Party 9 en het bijzondere Journey.  En natuurlijk mogen jullie in het weekend het tweede deel verwachten in onze zoektocht naar de perfecte controller; deze week praten we met wat ontwikkelaars en hoe zij de perfecte controller voor zich zien.

Dat en nog veel, veel meer deze week op Gamer. Alles onder voorbehoud natuurlijk.