De afgelopen weken hebben we verschillende updates over de MMO gehad. Hoewel de game in december uitkwam, geven we nu pas, midden januari, onze conclusie. Dat heeft alles te maken met de manier waarop dit soort games in elkaar zitten: de eerste weken dat een MMO uit is, kun je nog geen goed oordeel vellen over het product. Uren moet je er in steken, en daarnaast ook nog maar afwachten hoe de community zich ontwikkelt. We denken dan ook dat je het niet erg hebt gevonden om even te moeten wachten. Dinsdag lees je wat we van The Old Republic vinden!

We gaan ook aan de slag met UFC Undisputed 3. De vechtsport Mixed Martial Arts is nog altijd niet heel groot in Nederland, maar dat houdt THQ niet tegen om de serie flink te verbeteren en met mogelijk een van betere fighters van dit jaar te komen. Voor de fans natuurlijk eentje om in de gaten te houden. Hopelijk worden dat er steeds meer in Nederland.

Verder recenseren we ook FlatOut 3: Chaos & Destruction, een game die niet al te beste cijfers krijgt. Toch wagen we ons er aan, niet in de laatste plaats omdat het Nederlandse Team6 verantwoordelijk is voor de game.

In het e-sportartikel van deze week nemen we een kijkje naar de vooruitzichten die 2012 de elektronische sport biedt. Welke games kunnen we in grote toernooien verwachten? We kijken wat de jaarwisseling voor invloed kan hebben op de competitie. Major League Gaming ontwaakt langzamerhand ook uit de winterslaap, vandaar dat we deze week weer een MLG Weekly hebben, waarin een StarCraft II-tactiek wordt besproken en Weekly Warfare wordt geïntroduceerd.

We hebben natuurlijk nog veel meer in petto. Veel lees- en gameplezier deze week!