Maar we hebben meer. Zo is daar de aparte Steam-game Q.U.B.E., een first-person puzzelgame die meer dan eens doet denken aan Portal. Ook interviewen we niemand minder dan Robert Bowling over de aankomende downloadbare content voor Modern Warfare 3. En we gaan aan de slag met het langverwachte Hitman: Absolution, die de negende plaats van onze Top 100 van 2012 sierde. Ook het Gamejournaal keert weer terug en zal zoals je gewend bent vrijdag te zien zijn.

Deze week is er wederom geen MLG Weekly. Ook Major League Gaming heeft zijn welverdiende pauze genomen en zal binnenkort weer terugkeren met nieuwe videocontent. Wij beginnen deze week in elk geval weer met e-sportartikelen. Deze week zijn we met twee gepensioneerde professionele spelers in gesprek gegaan over Counter-Strike: Global Offensive met als kernvraag of het de bestaande 1.6- en Source-scene weer bij elkaar kan brengen.

Ten slotte wordt deze week de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas gehouden. Veel nieuwe technologie wordt hier voor het eerst getoond en we hopen dan ook stiekem op wat meer informatie over de Wii U en misschien wel de opvolger van de Xbox 360. Houdt het nieuws in ieder geval nauwlettend in de gaten. Misschien vangen we wel een glimp op van de toekomst!