Zo kijken we deze week elke dag terug naar belangrijk nieuws uit 2011 en geven we daar commentaar op. Onderwerpen als het hacken van PlayStation Network en de bezem die Activision Blizzard door zijn wandelgangen haalde komen aan bod.

Maar het echte feest begint aankomende vrijdag pas. Dan plaatsen we namelijk de laatste Top 100 van het jaar en kun je zien wat volgens Gamer.nl de honderd beste games van 2011 zijn. We lichten zoals gebruikelijk de 25 beste games er uit. Verder geven we nummer 1 gratis weg op de website! Sterker nog, vanaf Eerste Kerstdag aanstaande zondag blijven we in een vrijgevige bui, want dan geven we elke dag tot en met Oudjaar een mooie prijs weg.

Volgende week beginnen we dan eindelijk ook met de Top 100 van 2012. In vijf artikelen en video’s tellen we af naar de honderd meest veelbelovende titels van volgend jaar. Maar dat is pas volgende week. Geniet eerst nog van recensies als Trine 2 en Joe Danger, previews als Counter-Strike: Go en Star Wars: The Old Republic, een interview met Sundance DiGiovanni, de CEO van MLG en nog veel meer mooie artikelen. Met Gamer.nl kom je de feestdagen wel door!