Saints Row: The Third. Assassin’s Creed: Revelations. Super Mario 3D Land. Halo: Combat Evolved Anniversary. En natuurlijk het langverwachte The Legend of Zelda: Skyward Sword. Waar halen we de vrije tijd vandaan? De meeste van deze games zullen we in ieder geval netjes deze week recenseren, maar Skyward Sword is sowieso een titel waar we alle tijd voor willen nemen, dus die kan wat later komen. Gezien jullie reacties onder onze recensies de laatste tijd, hechten jullie (geheel terecht) meer waarde aan een weloverwogen oordeel dan een haastig geschreven recensie die voor meer hits moet zorgen.

Terwijl we in de weer zijn om de laatste grote batch aan nieuwe releases van het jaar te recenseren, zijn we ook druk bezig met de voorbereidingen van de Top 100 van 2012. Zoals je van ons gewend bent, zullen we in de laatste week van het jaar aftellen met de honderd meest veelbelovende games van komend jaar. Ondertussen verschijnt deze week de laatste update van de Top 100 van 2011 tot volgende maand de uiteindelijke lijst met de honderd beste games van 2011 verschijnt.

Ook hebben we nog wat achtergrondverhalen en interviews in petto. Zo spreken we met Roger ten Heide over de aankomende Dutch Game Awards, en Drew Holmes, die het verhaal van Saints Row: The Third heeft geschreven. InsideGamer-hoofdredacteur Jelle van Es geeft in de Gamevisie van morgen zijn mening over vernieuwing binnen games. En dan hebben we nog een videoreportage van een speciale expositie met de bekendste loodgieter van de wereld in petto.

Aankomend weekend vindt overigens het laatste Major League Gaming Pro Circuit-evenement van dit seizoen plaats, namelijk MLG Providence 2011, dat natuurlijk weer live te volgen is op Gamer.nl. Vandaar dat we vandaag in het e-sportartikel de winnaars van het vorige evenement, MLG Orlando 2011, bespreken en een kleine voorspelling maken hoe de drie toernooien gaan verlopen. Daarnaast hebben we een prijsvraag voor jullie. Kijk de MLG Weekly van deze week, vindt alle letters en stuur het woord dat deze letters vormen op. De winnaars krijgen een code waarmee ze MLG Providence 2011 in HD-kwaliteit kunnen volgen!

Kortom: weer genoeg te doen op Gamer.nl deze week, voor als je je blik af en toe nog van het televisiescherm weet af te wenden. Prettige gamedagen!