De populaire raceserie krijgt deze week niet alleen een uitgebreide recensie, we laten Sandor van Es, een bekende Nederlandse autocoureur en chef van het populaire tijdschrift Autoweek, een testrit met de game maken om te zien of de game de realiteit een beetje benadert. Dat zien jullie later deze week in een videoreportage.

Verder recenseren we nog veel meer games, zoals Ace Combat: Assault Horizon, PES 2012 en Nuclear Dawn, en duiken we dieper in Assassin’s Creed: Revelations en de multiplayer van de nieuwe GoldenEye-remake voor Xbox 360 en PlayStation 3.

Ook gaan we door met de nieuwe columnreeks die elke dinsdag op Gamer.nl-verschijnt, Gamevisie. Hierin praten elke week vier gamejournalisten uit de Benelux over games en de industrie daarachter. Waar vorige week Jan Meijroos van start ging, daar laat deze week Niels ’t Hooft van zich horen.

Op het gebied van e-sports wordt dit ook een mooie week. We hebben een artikel over de winnaars van MLG Raleigh 2011 en in de MLG Weekly krijg je tips en tricks voor Diablo III voorgeschoteld, maar we kijken natuurlijk het meeste uit naar dit weekend, wanneer het voorlaatste evenement van het Major League Gaming 2011-seizoen plaatsvindt in Orlando. Heel het weekend kun je de livestream op Gamer.nl volgen en in het e-sports forum kun je met andere fans discussiëren over de wedstrijden en de uitslagen.