Allereerst hebben we een review van Dream Trigger 3D op de 3DS, samen met het downloadbare Warhammer 40,000: Kill Team de enige reviews van deze week. We kijken wel alvast vooruit naar Kid Icarus en Resident Evil Revelations, twee 3DS-games die pas volgend jaar uitkomen. Duurt nog even dus, maar met de schappelijke nieuwe prijs van zo'n 170 euro, heb je het apparaatje tegen die tijd vast wel in huis. 

Er komt ook nog een preview van Rage. De titel komt al bijna uit en zal dus niet heel anders meer worden dan hoe wij 'em zien. We kijken nog een laatste keer voor het spel al gewoon in de winkels ligt. Natuurlijk zetten we ook de zomermodus weer voort, met iedere dag een nieuw artikel binnen de vijf vaste rubrieken. Zo beginnen we met de zomergame, Football Manager. De transfermarkt ligt wijd open en het voetbalseizoen moet nog een beetje op gang komen. Ideaal moment om even zelf helemaal op te gaan in statistieken en cijfertjes dus. 

Verder spreken we deze week met Vanguard Games, bekend van het recente Gatling Gears, en geven we een lijstje van games waarmee je af kunt vallen. Dat is ook wel zo belangrijk in de zomer, zeker nu de zon zich weer laat zien. Wie zich ook weer laat zien morgen, is hoofdredacteur Michel. Hij neemt het stokje weer over en mag de site door de laatste weken voor Gamescom zien te loodsen. Daarna barst alles weer los en is er geen adempauze meer tot de kerst.