Het einde van het jaar komt gestaag dichterbij en dat betekent dat we hard ons best doen alle artikelen af te krijgen. De laatste games van het jaar die we gemist hebben worden op dit moment doorgespeeld en gerecenseerd. Zo kun je deze week recensies van onder andere The Crew, Proun+, Persona Q: Shadow of the Labyrinth en Elite: Dangerous verwachten.

Natuurlijk neemt het megaproject in de vorm van de Top 100 van 2015 veel tijd in beslag: vijf gigantische teksten en vijf bijbehorende video's: dat gaat niet in de koude kleren zitten. Maar we hopen dat het eindresultaat, dat je vanaf 27 december kunt bekijken, er naar mag zijn.

En dan hebben we morgen nog de Halo-marathon! Vanaf 12:00 uur 's middags gaan we alle singleplayercampagnes in de Halo: The Master Chief Collection proberen uit te spelen in 24 uur tijd. Dat doen we samen met Power Unlimited en InsideGamer en diverse redacteuren van de drie uitgaves (en winnaars van wedstrijden!) komen op bezoek om mee te spelen. Daarnaast geven we gedurende deze stream veel leuke prijzen weg. Zorg dus dat je vanaf morgenmiddag klaar zit om te kijken.