Vanaf volgende week maandag is het alweer augustus en dat is te merken. Een maand verder betekent een stapje dichterbij de games die dit najaar uitkomen. En dat geeft ons weer de kans om te kijken hoe deze titels er nu voor staan, enkele weken voordat ze in de winkels liggen. Zo hebben we deze week previews van Resistance 3 en Xenoblade Chronicles en gaan we ook kijken hoe de vliegende en duikende karts van Mario Kart 3D zich verhouden tot de standaard wagentjes die we al zo lang besturen.

Qua reviews trekt het ook weer iets aan deze week. We bespreken Harry Potter and the Deathy Hallows Part 2 - The Videogame, kijken of Earth Defense Force: Insect Armageddon nog een beetje cultstatus weet te verwerven en spreken een oordeel uit over Call Of Juarez: The Cartel, zonder angst te hebben over de represailles vanuit de Mexicaanse maffia. 

En dan nog de zomermodus. De vijf rubrieken kennen jullie waarschijnlijk wel inmiddels, de invulling daarvan laat zich vanzelf wel zien. Om alvast wat te verklappen: we praten met de Nederlandse ontwikkelaar Triumph Studios, bekend van Overlord, en komen vrijdag met een lijstje van de meest bizarre prestaties die spelers geleverd hebben in games. De zomergame van deze week kun je zo online verwachten. Verder hebben we uiteraard nog de MMO-update en wekelijkse column.

Dit weekend, tot slot, staat in het teken van Major League Gaming. MLG Anaheim 2011 vindt dan plaats en via onze samenwerking met MLG zullen we weer verslag doen van het evenement. En dat was 'em dan weer. Voor de rest is het de tijd volmaken en de dagen aftellen tot we ons weer als trouwe honden achter de hoofdredacteur kunnen scharen.