Want zomer betekent vroeg of laat vakantie en dat wil zeggen dat er even niet gewerkt hoeft te worden, zelfs door hem niet. Wat er dan met de website moet gebeuren in de tussentijd? Die vullen we om te beginnen met een gametip voor alle lezers die ook vakantie hebben: de allereerste Halo. Niet bepaald een typische zomergame maar daar hoef je met dit weer weinig boodschap aan te hebben. Deze week brengt daarnaast nog een kijkje in de scene van het zelf filmpjes maken met gameplaybeelden: Machinima, en een top vijf met de meest dampende vrijpartijen die gamesland rijk is. Dat is dan weer wel heel zomers.

Nieuwe games komen er deze week nauwelijks uit, wat het qua reviews weer relatief rustig maakt. Wel begint de Summer of Arcade-actie op Xbox Live Arcade en bespreken we daarom de titel die daarbij het spits afbijt: Bastion. Omdat licentiegames netjes uitkomen wanneer hun gelijknamige films in de bios draaien en daarmee lak hebben aan dat rare releaseschema van de game-industrie, kunnen we daar nog twee recensies aan toevoegen: Captain America en Cars 2. 

Verder blikken we alvast vooruit op Darksiders II, dat voor zover wij hebben kunnen zien grootste plannen heeft om zijn voorganger op alle fronten te overtreffen. En we kijken naar de multiplayer van Space Marine, een tot nu toe behoorlijk onderbelicht aspect van de game die toch al in september in de winkels moet liggen. Tot slot hebben we deze week weer een video die de gebeurtenissen binnen de Major League Gaming in kaart brengt, zoals dat gaat met wekelijkse shows. Rest ons enkel nog jullie vriendelijk te vragen op te houden met die regendans, dan kan kan onze hoofdredacteur misschien nog wat zon meepakken tijdens zijn vakantie.