Zoals verwacht zijn de meningen over het nieuwe uiterlijk van Gamer.nl verdeeld (al ben ik wel blij dat de meeste mensen uitgesproken positief zijn). Sommigen vinden de centrale positie die het nieuws inneemt duidelijk en de witruimte rustgevend, anderen missen veel informatie op de frontpage of vinden het er ronduit lelijk uitzien. Hoewel wij ons er van bewust zijn dat veranderingen altijd verdeelde reacties oproepen, gaan we de komende weken toch kijken hoe we de meest voorkomende klachten kunnen gebruiken om de website te verbeteren. Bedankt dus voor alle feedback!

Deze week voelt een beetje als de stilte voor de storm, aangezien Bulletstorm, Killzone 3 en Kirby’s Epic Yarn pas volgende week uitkomen. En toch hebben we genoeg op stapel staan deze week, te beginnen met een recensie van Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds vandaag. De beat ‘em up-fans kijken al maanden uit naar deze titel en onze eigen leunstoelninja Simon heeft hem op de pijnbank gelegd. Lees het definitieve oordeel later vandaag. Verder kijken we vandaag ook naar Stacking, de nieuwe game van Tim Schafer’s Double Fine Productions.

Maar er is nog veel meer te doen op Gamer.nl deze week. Vooruitblikken op Shift 2: Unleashed en Yakuza 4 bijvoorbeeld. Of nieuwe columns van huiscolumnist Auke van Leersum (Gewoon Gamer) en gastcolumnist Seth van der Meer, (mede)oprichter van het Festival of Games en Dutch Game Garden. En in onze missie om je te informeren over mobiele games, een recensie van Dead Space voor de iPad.

Een speciale vermelding dan nog voor een videoreportage die morgen op Gamer.nl te zien is. De eindexamenstudenten van de opleiding International Game Architecture and Design (iGAD) aan het NHTV houden de expositie ‘Level Complete’ in het Centrum voor Beeldcultuur in Breda. Wij waren afgelopen vrijdag bij de opening, waar een hoop mooi werk van toekomstige game-ontwikkelaars te aanschouwen was.

We zorgen er dus weer voor dat je je dagelijkse portie game-informatie niet hoeft te missen. Daar hoef je je in ieder geval niet druk over te maken, wat je alle tijd geeft om nog wat feedback te geven over de nieuwe frontpage van Gamer.nl. Positief of negatief, ik hoor het graag!