We hebben in ieder geval geprobeerd zoveel mogelijk content jullie kant op te krijgen, zoals je kunt zien in ons E3 2011 dossier, waarin al het nieuws, artikelen en video’s verzameld zijn. Van video’s over de persconferenties en natuurlijk van de beurs, tot impressies van topgames en nieuwe producten als Battlefield 3, BioShock Infinite, Tomb Raider, Wii U en Call of Duty: Modern Warfare 3, er is genoeg kijk- en leesvoer.

Gelukkig houdt de E3 nog niet helemaal op wanneer je Gamer.nl blijft bezoeken. Sowieso proberen we deze week elke dag nog minstens twee impressies van games die we hebben gezien online te gooien. Verwacht onder andere nog Gears of War 3, Luigi’s Mansion 2, Skyrim, Xcom, Batman: Arkham City en nog veel meer.

Verwacht verder deze week ook de review van Alice: Madness Returns en natuurlijk weer een nieuwe MMO Update. Verder kun je vanaf vrijdag weer gewoon het Gamejournaal bekijken. Het is tijd om weer terug te gaan naar het normale leven, en de rest van het jaar de games te spelen waar we op E3 zo enthousiast over waren. Ook niet verkeerd!