Maar er staat nog veel meer op stapel deze week, zo veel dat je bijna E3 zou vergeten… bijna dan. Allereerst gaan we gestaag door met onze coverage van MLG. We bevinden ons inmiddels in de derde week van onze samenwerking met Major League Gaming; het evenement van Columbus, dat dit weekend van 3 tot 5 juni plaatsvindt, staat inmiddels voor de deur. Vandaar dat deze week de winnaars van het vorige evenement in Texas centraal staan. Zo komt vandaag een uitgebreid artikel over de StarCraft II-kampioen Naniwa online en kunnen jullie gedurende de week de finales van Call of Duty: Black Ops, Halo: Reach en StarCraft verwachten. Daarnaast maken we dit weekend elke dag een verslag van de belangrijkste momenten van het toernooi in Columbus en kunnen jullie het live volgen via een stream op onze website.

Nog voor E3 doen we ook al wat meer uit de doeken van diverse games die we al hebben mogen spelen, zodat je voor de show losbarst al op de hoogte bent van een aantal games die je dit jaar misschien nog wel gaat spelen. Vorige week keken we al uitgebreid naar Modern Warfare 3, maar deze week hebben we onder andere FIFA 12, Inversion, Shadows of the Damned, Bastion, Ridge Racer Unbounded en Ace Combat: Assault Horizon. Toch niet de minste titels. Zo hebben we volgende week in Los Angeles nog meer tijd om titels te bekijken waar echt nog niets van bekend was.

Verder zit deze week ook weer vol met rubrieken. We schaven onze Top 100 van het jaar weer bij, bekijken de belangrijkste downloadbare content van de maand en hebben weer een verse MMO Update. Kortom: zo vlak voor het grootste evenement van het jaar werken we ons weer uit de naad, maar we doen het met alle plezier. Hopelijk heb je er net zoveel plezier in om het allemaal te lezen en te zien!