De beschrijving van deze kleine mod is duidelijk genoeg. Op The Strip in New Vegas vind je zes politieke leiders. Deze zijn Mr. Rumor, Mr. Mech-Told, Mr. Sammos (erg goed gelukt!), Mr. Rotten and Mr. Bamo en Mr. Nilders. Ze staan lekker wat te keuvelen en babbelen wat over de wereld waarin ze lopen, echt een politiek gesprek aangaan zit er niet in. Wel kun je de politici eens recht in de ogen kijken en bepalen of ze te vertrouwen zijn.

Mocht je zijn uitgekeken op de mannen, dan liggen er in Goodsprings maskers waarmee je jezelf kunt uitdossen als een van je politieke helden. Misschien dat je Orcs van hun verblijfplaats gaat verdrijven als Nilders of als Rotten jezelf laat kapot bombarderen door de Boomers. Of je gaat de lastige situatie van de Brotherhood of Steel tegemoet als meneer Mech-Told. Het kan allemaal.

 

Kortom, een kleine mod waarmee je een stukje actualiteit in je game brengt en wellicht wel leuk kunt experimenteren. Misschien dat je de politici wel op gruwelijke wijze kan laten ombrengen door de robots van Mr. House of ze in elkaar kan laten meppen door The Jackals. Wie weet kom je er zo wel achter wie de dapperste van de zes is en geeft dat voor jou de doorslag  volgende week. Waarom ook niet? We konden er goed om glimlachen in ieder geval.