Lachen, dat is het enige dat ik kan als ik weer eens door de nieuws submit loop. De berichten, nieuwtjes en opmerkingen die mensen achterlaten zijn zo schitterend dat ik ze met iedereen wil en voortaan ga delen. Zo kregen we vanmiddag het bericht binnen dat er een Pim Fortuyn Game in de maak is, het zou gaan om een RPG. Hier het "nieuwtje": Mij is onlangs gepasseert dat Nederlandse politiek goeroe Pim Fortyun een eigen game gaat ontwikkelen. Het betreft een RPG waarin je uiteindelijke doel is minister-president worden. Belangrijke gameplay elementen zullen betreffen het battlen tegen politieke vluchtelingen, Paul Rosemuller en Jan Maurijnessen er van langs geven en het opzoek gaan naar Pims verloren haar.

Ik, Pim Fortyun, heb zelf veel meegewerkt aan de ontwikkeling van dit spelletje. Ik heb er erg van genoten en ik heb er een hoop van m'n politieke standpunten in kwijt gekunt.

En zo zijn er nog tientallen anderen berichten die een hoog humor gehalte hebben. De nieuws submit is verder ook een plek geworden waar mensen oplossingen vragen voor hun spel en hardware problemen (en dan niet hun e-mail adres vermelden). Gelukkig bestaat de meerderheid uit serieuze berichten en daar willen we dan ook iedereen voor bedanken, maar alle bogus berichten zijn en blijven ook van harte welkom