De gamereviews die ik toentertijd las, waren kinderlijk opgeschreven. Alsof de schrijver tegen een peuter aan het praten is. Aan de ene kant logisch, want een game is nog één van de jongste vormen van kunst die zich elke dag verder ontwikkelt. Gamer.nl begreep al heel snel dat games een serieus medium zijn dat op eenzelfde manier behandeld kan worden als films, muziek of beeldende kunst. Games raken, inspireren en vermaken mensen, maar brengt ze net als vrijwel alle vormen van kunst vooral in vervoering. 

Bij Gamer.nl wordt de bezoeker niet behandeld alsof hij of zij een kind is. Games vormen een belangrijk onderdeel in ons leven en Gamer.nl behandelt ze dan ook als zodanig. Ik voelde mij thuis, gerespecteerd en voor het eerst begrepen. Even weg van alle mensen die denken dat games 'spelletjes' zijn en mij omringen met mensen die net zo enthousiast over games zijn als ik.

En dat een steeds groter publiek zich tot Gamer.nl aangetrokken voelt, is een belangrijk bewijs dat games zich nog steeds verder ontwikkelen als een volwassen, eigenzinnige en hele belangrijke kunstvorm. Daarom ben ik ook blij met de waardering die uit een nominatie bij de Website van het Jaar-verkiezing blijkt. Het is weer stapje naar algemene acceptatie van het tofste medium op aarde: games!