... soms is er een tijd lang geen stof voor een insider en daarom valt men jullie maar lastig met de meest nutteloze ditjes en datjes.

... na meer dan een jaar geen album meer gekocht te hebben was het vandaag dan eindelijk zover. Eindelijk weer een album dat te goed is om te leechen, By The Way van de Red Hot Chilli Peppers.

... na gisteren een prikje gehad te hebben zit ik nu de hele tijd met spierpijn in mijn bovenarm. Gelukkig kreeg ik een mooie pen en een handig boekje waarin stond dat alcohol van alle drugs zowat de meeste nadelen heeft. Dus het kan eigenlijk helemaal geen kwaad om die andere ook eens te proberen.

... school zit erop. Met een mooi rapportje zonder onvoldoendes ga ik over naar de zesde klas van het VWO. Nu nog even genieten van een lange en hopelijk warme vakantie.

... ik zit nog steeds opgescheept met een trauma na het reviewen van Gore, maar gelukkig heb ik Age of Wonders 2 nog om me op te peppen. Het blijkt dat er ook mensen zijn die Gore wel leuk vinden, ik heb alvast naar het WWF gebeld om deze uitstervende soort met man en macht te beschermen.