Redactiepost

Arthurs E3-blog 2: Crack is beter dan games

🚕💉🎮👪

Geschreven door Arthur van Vliet op

Gamer.nl brengt je tijdens E3 niet alleen het laatste gamenieuws en de scherpste hands-on impressies, redacteuren Michel en Arthur bloggen ook regelmatig over hun ervaringen op E3 in LA. Zo krijg je het complete plaatje, oftewel de échte E3-sfeer, mee. Vandaag vertelt Arthur over hoe hij de tijd doodt in LA voordat de E3 van start gaat.

Vertel iemand dat je gamejournalist bent en je hebt direct de aandacht. Mensen willen van alles weten of beginnen te vertellen over hun eigen ervaringen. Wanneer je bijvoorbeeld een Uber pakt om van Fairfax naar Sunset te komen, krijg je een hoop mooie verhalen over – in dit geval – het dertienjarige zoontje van de chauffeur.

“Vroeger wilde ik buiten spelen”, horen we, “mijn boy wil alleen maar Call of Duty spelen.” De driver vertelt dat verslaafd raken aan de crack een stuk eerbaarder is dan verslaafd zijn aan gamen. “In dat geval komt ‘ie later wel lekker veel in de buitenlucht”, opper ik. Of zoonlief al in een plastic fles plast om maar niet van zijn gameseat op te hoeven staan, vraagt collega Marcel. Wat volgt is een relaas over het nichtje van de chauffeur, dat zo veel gamet dat ze, inderdaad, regelmatig in petflessen urineert. Chauffeur vertelt dat zijn nichtje zo knap is dat ‘ie haar wel zou neuken (letterlijke vertaling) als ze niet, weet je, familie zou zijn. “Too bad it’s frowned upon”, zegt hij semi-verontwaardigd terwijl we uitstappen. 

Ik heb de chauffeur vijf sterren gegeven.

Los Angeles

Een dag rondgereden worden door Los Angeles is sowieso vermaak waar geen filmbezoek of themapark (115 dollar voor een dagje Universal Studios) tegenop kan. Je loopt een onbeduidende oningerichte eettent binnen en eet de beste Thai die je de afgelopen maanden voorgeschoteld hebt gekregen. In de Diamond Supply Co-winkel komt een verkoper op je af die de robot doet en zonder een woord te zeggen zich weer omdraait en wegloopt. Vijftig meter verderop loop je LA’s Premiere Humane Pet Shop binnen, om eerst voor een hek te moeten wachten voor je wordt binnengelaten en overspoeld wordt door een lawine van schattigheid aan keffende weespuppy’s. Een paar minuten later gaat het alarm omdat een van de honden is geadopteerd en applaudisseren en schreeuwen we enthousiast mee.

Dit is Los Angeles, waar de biertjes het beste smaken in een onopvallende donkere bar achter een onopvallende bruine deur, die je wordt aangeraden door een oude skateboarder achter de kassa in de Supreme-winkel. Waar de Supreme-winkel een enorme in de lucht gebouwde skatepool huisvest. Waar de margarita’s in veel te grote glazen komen, twee voor de prijs van één, terwijl de gay pride op straat langzaam opwarmt voor een avond om nooit te vergeten. Waar een volgende Uber-chauffeur vol zelfspot grapt dat hij fulltime pretentieus acteur is, maar dat hij eigenlijk Ubert omdat hij anders toch maar in de kroeg zou zitten.

En waar vanaf vanavond eindelijk de E3 losbarst. Die E3 waarnaar Angelinos nieuwsgierig vragen wanneer ze horen dat je gamejournalist bent. Vliegen jullie echt helemaal hierheen om die beurs te bezoeken? Wordt dat virtual reality nou echt populair? Wat wordt dé game die ik straks moet gaan spelen? Ja, geen idee, en het antwoord op die laatste kunnen we je over een paar dagen geven.

Tijdens E3 plaatsen redacteuren Arthur en Michel regelmatig blogs over hun ervaringen op E3 en in Los Angeles. Dit bovenop de gebruikelijke content, om zo een nog completer beeld van de beurs te geven.

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste screenshots getoond van Batman: The Telltale Series Michel’s E3-blog 2: Zelf E3-video’s maken
4

Reacties op: Arthurs E3-blog 2: Crack is beter dan games

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Floks

  • 12 juni 2016 17:51
  lol

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  TheRussian

  • 12 juni 2016 20:15
  115 dollar entree voor een pretpark. SHIT dat is duur.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  arthurvv

  • 13 juni 2016 08:26
  @TheRussian that's what we said.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  tielo

  • 13 juni 2016 12:43
  Heerlijke beschrijving. De bijna kinderlijke openhartigheid van de Amerikaan met al zijn vragen en gevatte antwoorden zijn voor mij de rede om er zo vaak als mogelijk naartoe te gaan.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.