PU Stream
https://gamer.nl/artikelen/overzicht/de-gamereleases-van-november-2020/

Win een Quest 2 tijdens de grote Halloween-stream

Een avond vol met spooky games, kostuums en meer

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Vanavond is het zo ver: Halloween. Dat gaan wij uitgebreid vieren. Vanaf 20:00 uur gaan wij live op Twitch. Tijdens deze speciale stream gaan we leuke dingen doen waar de community aan mee kan doen, in samenwerking met Arizona Sunshine.

Misschien had je nog een mooi pak in de kast hangen of zoek je een excuus om je te verkleden in deze tijden waar het toch lastig is om een feestje te vieren. Om die reden kan je digitaal meedoen aan Halloween bij ons! Zo kan je toch je Dracula-cape aantrekken en die lelijke lichtjes in de vorm van pompoenen ophangen.

Zorg dus dat je verkleed bent tijdens de stream, want we gaan een Oculus Quest 2 weggeven aan de kijker met het beste kostuum. Alle kijkers die verkleed zijn krijgen een kans om in een video-call te komen met de PU-gasten en een praatje met ze te maken.

Onze Halloween-stream staat dit jaar in het teken van de vr-game Arizona Sunshine. Deze vr-game is gemaakt door Nederlandse ontwikkelaar Vertigo Games en is een razend populaire game in de vr-wereld. Arizona Sunshine is een survival vr-game dat ook samen gespeeld kan worden tot 4 spelers. In deze game komen er vele hordes van zombies op je af die jij kan neerschieten, slaan, noem maar op.

Ook gaan we games spelen waar jij, de kijker, aan mee kan doen. Zorg dus dat je je tofste kostuum aan hebt en aanwezig bent op de grote Halloween-stream deze vanavond om 20:00 uur!

Dit artikel delen:

Lees meer

Bandai Namco onthult The Dark Pictures Anthology: House of Ashes Plunderen en slopen in Assassin's Creed Valhalla
0

Reacties op: Win een Quest 2 tijdens de grote Halloween-stream

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.