PU Stream

Live om 12:00: Het tweede grote Blijf Thuis Fifa 20-toernooi met jullie, Cody en Tjeerd

Noppen in nat gras maar wel vanaf de bank

Geschreven door Dennis Mons op
We missen voetbal! Maar gelukkig hebben we samen met PU.nl, Level Up en InsideGamer.nl het Blijf Thuis Fifa-toernooi vandaag voor de tweede keer vanaf 12:00. Het format van ons toernooi blijft min of meer hetzelfde, het enige verschil is dat we deze keer met reguliere clubs spelen.

Het is nu een tergend gemis als je van voetbal houdt: geen fanatieke supporters, geen lijstjes met standen en punten en als je zelf speelt: geen noppen in het gras, geen gore sokken, geen stinkende voetbaltassen en geen laffe thee in de rust (of ranja als je een jonkie bent).

Maar dat betekent niet dat we niet van de sport kunnen genieten. We hebben namelijk, in samenwerking met PU.nl, Level Up en InsideGamer het tweede Blijf Thuis Fifa-toernooi georganiseerd. Tientallen van jullie nemen het tegen elkaar op, maar strijden ook tegen onze kampioenen Cody (die's heel goed) en Tjeerd (kan geen bal raken) vanaf 12:00.

Het kán zijn dat je nog mee kunt spelen, check daarvoor even deze link. En mocht dat niet zo zijn, hopen we dat jullie even gezellig hoi komen zeggen en de spannende wedstrijden meekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Techneut maakt eigen Nintendo Switch Final Fantasy 7 Remake is een nieuwe klassieker
1

Reacties op: Live om 12:00: Het tweede grote Blijf Thuis Fifa 20-toernooi met jullie, Cody en Tjeerd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Hendrik_Klein

    • 17 april 2020 14:31
    Waarom spelen jullie Fifa 20 en niet eFootball PES 2020? Fifa 20 kreeg hier op gamer.nl een 7 en eFootball PES 2020 een 8,5. In de review van eFootball PES 2020 stond zelfs,Fifa is voor amateurs en eFootball PES 2020 voor professionals.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.