PU Stream

De strijd om het beste Warzone-duo van PU - aan welke kant sta jij?  

De dood of de gladiolen

Geschreven door Cody van den Bogert op
Wat begon als gezonde concurrentie, liep uit tot een virtuele burgeroorlog. Aanstaande woensdag 17 februari neemt Team Koude Kermis (Martin en Cody) het op tegen Team Vriesvak (Tjeerd en Enno). Wat staat erop het spel? Alles! 

De vaardigheden van het zelfbenoemde bewezen battle royale-duo Martin en Cody werden plots op de proef gesteld toen Tjeerd en Enno tegen sommige verwachtingen in een win veroverden in Warzone.

Een grote mond van de winnaars resulteerde in vurige woordenwisselingen tussen beide duo’s. Van het één kwam het ander, en plots werd de redactie van Power Unlimited opgedeeld in twee felle kampen: Team Koude Kermis en Team Vriesvak. Na een hoop woorden, maar bizar weinig daden, is het nog niet duidelijk welk duo zich met recht het beste Warzone-duo van Power Unlimited mag noemen. Dus duiken de mannen Verdansk in om voor eens en altijd uit maken wie het beste Warzone-duo van de redactie is. 

Liefhebbers van onze streams weten dat beide duo’s niet vies zijn van propagandapraatjes, om hun achterban groter te maken dan die van de tegenstander. Zo wist Team Vriesvak artiest-aan-huis Rozenbeek binnen te hengelen en wist Team Koude Kermis niemand minder dan Rocky Schouten aan zich te binden, bekend van zijn werk aan Horizon Zero Dawn en Castcody. Logo’s, Concept Art en zelfs filmposters werden gemaakt en een datum werd ingepland. 

Team Koude Kermis vs. Team Vriesvak. Aan wiens kant sta jij? Laat het weten in de comments en kom kijken of jouw favoriete duo de vloer weet aan te vegen met Team Koude Kermis. Aanstaande woensdag, 17 februari vanaf 14:30 op het Twitch-kanaal van Power Unlimited en CastCody. Komt dat zien!

Dit artikel delen:

Lees meer

The Pokémon Company doet in de week van 22 februari meer aankondigingen Stardew Valley 1.5 update nu beschikbaar op consoles
0

Reacties op: De strijd om het beste Warzone-duo van PU - aan welke kant sta jij?  

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.