Het epische avontuur The Eagle, geregisseerd door Oscarwinnaar Kevin Macdonald (The Last King of Schotland), speelt zich af in 2e eeuws Groot-Brittannië dat bezet is door de Romeinen. Legerofficier Marcus Aquila (Channing Tatum) arriveert vanuit Rome om de mysterieuze verdwijning van zijn vader op te lossen. Die verdween als commandant van het Negende Legioen met al zijn mannen en hun adelaarsmascotte in de woeste Schotse heuvels. Samen met zijn Britse slaaf (Jamie Bell), trekt Marcus vijandelijk gebied in. Hij is vastbesloten om The Eagle terug te vinden en zo zijn familienaam in ere te herstellen. The Eagle is vanaf 3 maart in de bioscoop te zien.

Wil je kans maken op twee vrijkaartjes voor de film The Eagle, die je kunt gebruiken in elke bioscoop in Nederland, geef dan juist antwoord op onderstaande vraag:

De vader van 24-acteur Kiefer Sutherland speelt ook een rol in The Eagle. Hoe heet de vader van Kiefer in het echt?

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp ''Eagle'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden.