Prijsvraag
Fast & Furious

Win twee premièrekaarten voor Fast & Furious: Hobbs & Shaw!

Supercars en actie

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Vanaf volgende week verschijnt Fast & Furious: Hobbs & Shaw in de Nederlandse bioscopen. Wij mogen twee keer twee kaarten weggeven voor de première van de film in de Pathé Arena in Amsterdam!

De actiefilm Fast & Furious: Hobbs & Shaw is een spin-off van de populaire Fast & Furious-franchise, met Dwayne Johnson en Jason Statham in de hoofdrol. De film geeft een nieuwe wending aan de franchise en neemt je mee van Los Angeles naar Londen en van het verlaten Chernobyl naar het prachtige Samoa.

Gamer.nl mag twee keer twee premièrekaarten weggeven voor Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Deze première vindt plaats op dinsdag 30 juli in de Pathé Arena-bioscoop in Amsterdam en begint vanaf 18:15 uur met de ontvangst. De film zelf start om 19:00 uur en duurt 136 minuten. De dresscode is fast & furious!

Wil jij kans maken op twee kaarten voor de première van Fast & Furious: Hobbs & Shaw in de Pathé Arena in Amsterdam? Stuur dan een mailtje met daarin je volledige naam en adresgegevens naar redactie@gamer.nl, met 'Fast&Furious prijsvraag' als onderwerp. Laat ons vervolgens in het bericht weten in welke game jij altijd fast and furious bent!