Prijsvraag
Batman Arkham Knight

Win twee kaartjes voor Dutch Comic Con

Kijk je ogen uit of doe mee aan een toernooi

Geschreven door Arran Winmai op
Wat voor merchandise zou jij willen scoren op Dutch Comic Con? Laat het weten en win twee kaartjes.

De Dutch Comic Con is alweer dit weekend. Op het evenement loopt het altijd vol van de cosplayers, maar bezoekers kunnen ook comics en andere merchandise kopen, deelnemen aan of kijken naar een toernooi, beroemdheden (voor een prijs) ontmoeten en een handtekening scoren en vooral ook mensen ontmoeten met dezelfde interesses.

Op het gebied van gaming zijn er een aantal toernooien waar spelers individueel of met een team mee kunnen doen voor 4 euro per deelnemer. Daarmee maken ze dan kans op geldprijzen of hardware. Deze toernooien zijn voor de volgende games:

  • Tekken 7
  • Super Smash Bros. voor Wii U
  • Dragon Ball FighterZ
  • FIFA 18
  • Overwatch

    Geen zin in meedoen? Dan kun je altijd nog kijken of gewoon even zitten om een potje Overwatch of Splatoon 2 te spelen. Bovendien kunnen Pokémon Go-spelers naar de NWTV-stand om medespelers te ontmoeten en zal er een WiFi-verbinding zijn om de monstertjes te kunnen vangen. Ook kun je daar je mobiel even bijladen. Ontmoet tenslotte Chloé Hollings, de stemactrice die Widowmaker van Overwatch inspreekt.

Zijn jouw plannen voor Pasen geannuleerd? Of was je de Comic Con helemaal vergeten? Dan is hier je kans! Stuur een mail naar redactie@gamer.nl en vertel ons wat voor merchandise je daar zou kopen. Vergeet daarbij ook niet je naam en adres te vermelden zodat we de prijs op kunnen sturen! Meedoen kan tot en met donderdag 29 maart. Winnaars krijgen via de mail bericht.

Dutch Comiccon

Dit artikel delen:

Lees meer

Broly en Bardock morgen naar Dragon Ball FighterZ Wapenskins zijn nu live in PUBG-testservers
0

Reacties op: Win twee kaartjes voor Dutch Comic Con

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.