Prijsvraag
Hearthstone

Win twee kaartjes voor de Hearthstone Championship Tour

En maak de finales mee!

Geschreven door Eline Oosterloo op
Hou jij van Hearthstone en zou je graag bij de finales van de Hearthstone Championship Tour zijn? Doe dan mee met deze prijsvraag en win twee kaartjes!

In totaal zijn er zestien deelnemers, waarvan er twaalf voortkomen uit de HCT Winter Championship, HCT Spring Championship, HCT Summer Championship. Daarnaast zijn er vier wildcard spelers. Het toernooi begint met een groepsfase, waarna een play-off-bracket volgt. De totale prijzenpot bedraagt 1 miljoen dollar.

Nederlander Thijs Molendijk - beter bekend onder zijn Hearthstone-naam ThijsNL - is tweevoudig Europees kampioen Hearthstone. Daarnaast was hij voorheen de De nummer 1 ranked-speler van de wereld. Hoewel hij niet zelf deelneemt aan het toernooi, zal hij hier wel bij zijn.

Uiteraard zijn er namens Blizzard enkele grote namen aanwezig, zoals Hearthstone e-sports-presentator Che Chou. Ook zal de geliefde ontwikkelaar Ben Brode aanwezig zijn.

De Hearthstone Championship Tour vindt plaats op 18 tot en met 21 januari. De twee kaartjes zijn geldig voor donderdag 18 januari. De wedstrijden vinden plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Om de kaartjes te winnen hoef je alleen maar een mail te sturen naar redactie@gamer.nl vóór 9 januari, waarin je vertelt wat jouw favoriete Hearthstone-kaart is. Vergeet daarbij niet je volledige naam, e-mailadres en eventuele battle tag (voor een speciale card back) door te geven.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gameverslaving als ziekte First Nations ontevreden met Cree-beschaving in Civ 6
3

Reacties op: Win twee kaartjes voor de Hearthstone Championship Tour

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Quorumz

  • 5 januari 2018 19:13
  ik wacht nog vol smart wie deze prijsvraag heeft gewonnen: https://gamer.nl/artikelen/prijsvraag/win-een-exemplaar-van-middle-earth-shadow-of-war-voor-xbox-one-of-ps4/ oh en wie die game pc gewonnen heeft, maar geloof dat die prijsvraag gewoon spontaan verdwenen is… dat is best triest..

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Skjip

  • 5 januari 2018 21:19
  @Quorumz 'Anonieme' winnaars, ideaal hè……… Je zou toch bijna denken dat…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Inforza

  • 6 januari 2018 19:00
  ik ben allang blij dat er eindelijk een datum genoemd wordt tot wanneer je kan insturen..

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.