In Transformers: Dark of the Moon is het drie jaar geleden dat Megatron en de Decepticons de aarde bedreigden. Hoewel de regeringsleiders geloven dat ze voor altijd verdwenen zijn, weet de leider van de Autobots, Optimus Prime, wel beter. Prime ontdekt dat Megatron de ultieme Decepticon-moordenaar wil loslaten op aarde: Shockwave.

In deze third-person shooter kunnen spelers voortdurend wisselen tussen hun robot- en voertuigvorm. Als robots beschikken ze over meer vuurkacht, als voertuig zijn ze juist sneller en wendbaarder. Spelers kunnen daarbij uit verschillende klassen kiezen: vliegtuig, vrachtwagen of auto. Ze kunnen bovendien hun vaardigheden steeds verder verbeteren met de ervaringspunten die ze tijdens de game verdienen.

Om kans te maken op een exemplaar van de PS3-versie van Transformers: Dark of the Moon, moet je correct antwoord geven op de volgende vraag:

Hoe heet de acteur die in de Transformers-films de rol van hoofdpersonage Sam Witwicky vertolkt?

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'Transformers'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden.