Er zijn verschillende manieren om mee te kunnen doen met de Gears of War 3-bèta. Als je via Bol.com één van deze Xbox Live puntenkaarten of abonnementen koopt, krijg je autmatisch toegang tot de bèta. Deze speciale actie loopt tot en met 22 april. Ook mensen die in het bezit zijn van de Bulletstorm: Epic Edition krijgen toegang.

Of je doet mee met de Gamer.nl prijsvraag. We hebben twintig bètacodes om weg te geven, maar willen wel de echte Gears of War-fans de kans gunnen mee te doen. Daarom vragen we het volgende:

Vertel in je eigen woorden waarom juist jij als Gears of War-fan kans
moet maken op een bètacode van Gears of War 3.

Stuur dus een mooi verhaal naar ons op waar je uitlegt wat jij hebt met de serie. De lengte mag je zelf bepalen en is geen garantie voor een code. Het draait ons om het enthousiasme en het bewijs van jouw band met de serie. De antwoorden van de winnaars verschijnen bovendien in een artikel op Gamer.nl. Je kunt tot maandag 4 april meedoen. Zondag 3 april is dus de laatste dag dat je je antwoord op kunt sturen.

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'GoW3'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden.