Over de nummer 1 van 2011 volgens Gamer.nl schreven we:
"Draken, racistische Vikingen en een gigantisch berglandschap. Het zijn maar een paar van de elementen die de wereld van Skyrim zo ontzettend sfeervol maken. In de vijfde Elder Scrolls-game ontsnap je aan gevangenschap en ben je vrij om te gaan en te staan waar je maar wilt. Of je nu de wereld wilt redden door de plotselinge invasie van draken te stoppen, de verschillende demonen wilt vereren in ruil voor hun speciale wapens of gewoon iedere avonturier middels een pijl in de knie tot bewaker wilt veroordelen, het kan.

Met gemak verlies je jezelf honderden uren in de haast ontelbare grotten, ruïnes en andere omgevingen vol vijanden. Vijanden die overigens vrij pittig kunnen zijn, want Skyrim maakt minder gebruik van level-scaling dan voorganger Oblivion. Dat mammoeten jagen daardoor een beroep voor de allersterksten wordt is natuurlijk alleen maar mooi. Ook prettig: Skyrim heeft het klassensysteem zo omgegooid dat je je speelstijl nu tijdens het spelen bepaald in plaats van aan het begin van de game. Wel zo handig in zo’n lang avontuur.

Skyrim is niet onze nummer 1 van 2011 omdat de game het beste verhaal vertelt. De actie wordt daarvoor net iets te chaotisch en onfilmisch in beeld gebracht. Skyrim is de Gamer.nl nummer 1 van 2011 omdat de game je werkelijk je eigen verhaal laat bedenken. Dat is eens te meer het voordeel van games boven films of boeken. En de rijkelijk gevulde fantasiewereld van Skyrim blijkt de perfecte achtergrond voor meer zelfverzonnen verhalen dan we van te voren ooit hadden kunnen bedenken."

Eén gelukkige winnaar ontvangt de collector's edition van Skyrim, met daarin:
- De game voor Xbox 360
- Een mooie landkaart van de spelwereld
- Een uitgebreid artbook in luxe uitvoering
- Een prachtig beeld van een draak uit Skyrim

Wil je kans maken op dit pakket, geef dan het juiste antwoord op onderstaande vraag:

Hoe heet het continent waarin Skyrim (en ook andere gebieden zoals Morrowind) ligt?

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'PrijsvraagSkyrim'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden. Winnaars worden in de week van 9 januari 2012 bekendgemaakt.