De shooter Starhawk is het vervolg op Warhawk. De game speelt zich af op verlaten manen waar facties strijden om het waardevolle rift energy. Anders dan Warhawk heeft Starhawk naast een online multiplayermodus ook een coöperatieve modus en een verhalende singleplayer. De singleplayer volgt een rifter die zijn brood verdient met het verzamelen en verkopen van de kostbare grondstof. Hij gaat de strijd aan met de Outcasts.

Starhawk is een third-person shooter met voer- en vliegtuigen, maar de multiplayermodus bevat ook elementen van strategiegames. Wanneer spelers meer voertuigen willen in een bepaald gebied, kunnen ze daar bijvoorbeeld garages en hangars bouwen om meer jeeps en Hawk-vliegtuigen te krijgen. Ook is het mogelijk om geschutstorens te plaatsen ter verdediging. Spelers betreden het slagveld via een pod die uit de lucht komt vallen en bepalen zelf waar deze pod landt, waardoor ze bijvoorbeeld snel in de buurt van strategische punten kunnen komen.

Wil je kans maken? Geef dan het juiste antwoord op onderstaande vraag:

Hoe heet de hoofdrolspeler van Starhawk?

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'starhawk'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden.