Risen 2: Dark Waters speelt zich jaren na het einde van het origineel af. Het einde van de mensheid is nabij nadat titanen de wereld verwoest hebben. Monsters zijn uit de diepten van de oceanen gekomen en vallen alle schepen aan die de wateren durven te trotseren. De hoofdrolspeler, nu een lid van de Inquisitie, wordt op pad gestuurd om te onderzoeken wat deze wezens kan stoppen.

Risen 2: Dark Waters combineert de RPG-mechanieken uit het eerste deel met een piratensetting en stuurt de speler naar vele verschillende eilanden. Op elk avontuur kiest de speler zijn eigen aanpak, wat ook gevolgen heeft voor hoe de spelwereld zich ontwikkelt. Het spel is al een tijdje uit voor PC, maar komt op 3 augustus ook naar de PlayStation 3 en Xbox 360.

 

Wil je kans maken op de game en bovenstaand beeldje? Geef dan het antwoord op de volgende vraag en vermeld er bij of je het spel voor PlayStation 3 of voor Xbox 360 wilt.

Welke gameserie maakte ontwikkelaar Piranha Bytes voor Risen?

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan je antwoord, het gewenste platform en je volledige adresgegevens naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'Risen2'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden.