Prijsvraag
Octopath traveler 2

Win Octopath Traveler 2

Voor Nintendo Switch

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Zoals elke week geven we vandaag een game weg in samenwerking met bol.com. Deze week maak je kans op Octopath Traveler 2 voor Nintendo Switch.

Wat moet je daarvoor doen? Ga naar de website van bol.com, vind de productcode in de url (bestaande uit zestien cijfers) vul die hieronder in het invulformulier in! Vergeet ook niet je naam en emailadres in te vullen, dan sturen we je zo snel mogelijk een code om de game fysiek op bol.com te bestellen!

Net zoals in het eerste deel besturen spelers in Octopath Traveler 2 acht verschillende personages, waarbij elk van die personages een eigen avontuur meemaakt. Nieuw in dit deel is dat er verschillende dingen kunnen gebeuren wanneer het in de game dag of nacht is.

Octopath Traveler verscheen in juli 2018 op de Nintendo Switch en kwam een jaar later uit op Steam. Sinds 2021 is de game ook via Xbox speelbaar. De game viel vooral op door de unieke pixelgraphics, die later ook zijn gebruikt voor de game Triangle Strategy en ook weer terugkeren in het vervolg.

Octopath Traveler 2 is nu beschikbaar op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam. 

Meedoen

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Hogwarts Legacy-patch pakt allerlei problemen aan Sony is bang dat Microsoft bugs in PlayStation-versie Call of Duty stopt