Prijsvraag
Nier: Automata

Win Nier Automata: The End of Yorha Edition

Voor Nintendo Switch

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Elke vrijdag geven we in samenwerking met bol.com een game weg. Deze week maak je kans op Nier Automata: The End of Yorha Edition voor Nintendo Switch.

Wat moet je daarvoor doen? Ga naar de website van bol.com, vind de productcode in de url (bestaande uit zestien cijfers) vul die hieronder in het invulformulier in! Vergeet ook niet je naam en emailadres in te vullen, dan sturen we je zo snel mogelijk een code om de game fysiek op bol.com te bestellen!

Nier Automata verscheen in 2017 voor PlayStation 4 en Xbox One. Guan gaf de game destijds een 9,5

"Nier: Automata is een meesterwerk, een tour de force van creativiteit en een filosofisch essay, genesteld in alle vormen van het nihilisme. De belofte van een vervolg op het matig verkochte origineel was al prachtig, maar Square’s nieuw ‘dream team’ bewijst met Automata dat wonderen bestaan."

De End of Yorha Edition van de game verscheen recent voor Nintendo Switch en bevat alle uitgebrachte dlc. De versie draait op dertig frames per seconde.

Dit artikel delen:

Lees meer

CoD: Modern Warfare 2 spelen vereist geen telefoonnummer op consoles Spider-Man: Miles Morales vanaf 18 november op pc verkrijgbaar